verkopen via Bol

Iedereen heeft wel eens gehoord van Bol.com. De meeste mensen kennen dit echter als een website waar je eenvoudig van alles kunt bestellen. Wist je echter dat je ook kan verkopen via Bol? En dat dit bovendien vrij eenvoudig is en dat iedereen dit kan doen?

Bol is het Amazon van Nederland

Amazon is wereldwijd een van de grootste marktplaatsen. Het is bijvoorbeeld in Amerika een echt begrip. De oprichter van Amazon was tot aan zijn scheiding de rijkste persoon ter wereld. Dit geeft wel het succes aan van Amazon.

Wat veel mensen echter niet weten is dat je het enorme productaanbod van Amazon ook kan gebruiken om zelf te gaan verkopen.

De mogelijkheden om te verkopen via Bol

  • Zelf je eigen producten aanbieden via het platform
  • De producten van anderen via een website of blog promoten en hiermee een commissie verdienen bij een verkoop.

Bij de eerste methode zal je meer verdienen bij een verkoop. Bij de tweede methode hoef je zelf niks te versturen en ontvang je een commissie waarbij je zelf met de afhandeling niks van doen hebt. Hetgeen je hiermee per transactie verdient zal echter wel behoorlijk lager liggen.

Een webshop beginnen

Begin je een webshop, dan zal je bezoekers moeten trekken.En bovendien dien je deze bezoekers ook nog eens om te zetten naar kopende klanten.

En dit is niet altijd even gemakkelijk. Er is veel concurrentie en website bezoekers trekken is niet eenvoudig. Je moet er of ontzettend veel tijd insteken of je moet fors investeren in advertenties. Een combinatie kan natuurlijk ook.  Snel online geld verdienen met een webshop is over het algemeen niet eenvoudig.

Verkopen via Bol

Ga je verkopen via Bol, dan maak je gebruik van een website waar maandelijks al ontzettend veel bezoekers komen. Bovendien zijn de websitebezoekers van Bol ook kwalitatief goede bezoekers. Zij zijn in de regel specifiek op zoek naar iets wat zij willen aanschaffen. De kans dat er daadwerkelijk iets wordt verkocht, de zogenaamde conversie, is dan ook ontzettend hoog.

En is het product waarnaar zij op zoek zijn, jouw product dan heb je een grote kans om iets te verkopen.

Dropshipping of niet?

Je kan via Bol.com gebruik maken van dropshipping. In dat geval  liggen de marges die je verdient lager dan dat je zelf eigenaar bent van de producten en deze zelf inkoopt en verkoopt.

Maar daarentegen heb je veel minder werk en nog belangrijker je loopt geen enkel risico. Alles wat je er mee verdient is gewoonweg winst. En dat is toch wel heel erg leuk. Ook al verdien je een paar honderd euro per maand, het is gewoon mooi meegenomen.

De groei van Bol.com

Bol.com is door de jaren heen ontzettend gegroeid. Als webshop eigenaar kan je er bijna niet omheen om jouw producten ook via Bol.com aan te bieden. Je hebt direct toegang tot een miljoen klanten in Nederland en België.

En hierdoor wordt het assortiment van Bol.com alleen maar groter. Waren het vroeger voornamelijk cd`s en dvd`s, tegenwoordig kan je er bijna voor alles terecht. En dat zal mijn inziens alleen maar verder toenemen.

Wil jij ook gaan verkopen op Bol.com?

Wil jij ook weten hoe je eenvoudig, vanuit huis, zonder technische kennis ook kunt gaan verkopen via Bol? Als je snel aan de slag wilt dan is een goede training aan te bevelen. De training Bol masterclass is geheel toegespits op het verkopen via Bol. Trainingen  zoals de internet succesgids of geld gorilla zijn meer algemene trainingen op het gebied van affiliate marketing om online geld te verdienen.

Met een goede training zal je alle ins en outs leren van het verkopen op Bol.com. En wanneer je dat eenmaal onder de knie hebt, zal je merken dat het helemaal niet zo moeilijk is.

En je zult ook merken dat je gewoonweg ontzettend veel en ook nog eens relatief gemakkelijk geld kunt verdienen. Maar je moet wel weten hoe je dit dient aan te pakken om zodoende succesvol te worden.

Waarom begin je niet gewoon?

Persoonlijk zou ik er direct mee beginnen. En waarom dan wel? De positie van Bol zal in de toekomst alleen nog maar sterker worden. En als je nu direct aan de slag gaat, dan profiteer je daarvan automatisch van. Ben je actief op Bol,en verdubbelt het aantal bezoekers dan zal jij hier ook direct van profiteren.

Daarnaast zal de concurrentie toenemen indien zij nog verder groeien. Zorg jij dat je zo snel mogelijk actief wordt, dan zal het lastiger worden voor anderen om jouw plekje te bemachtigen. Moet je daarentegen in de toekomst een plekje van een ander bemachtigen, dan kan dit lastig worden.