Thuis geld verdienen

Voor veel mensen is thuis geld verdienen een droom. Je hoeft er de deur niet voor uit en bovendien heb je veel vrijheid. Alleen, is het niet altijd gemakkelijk om vanuit huis een inkomen te verdienen. Als dat zo makkelijk was, dan zou iedereen dat doen.

Want wat is er nu mooier dan vanuit huis te werken en op die manier een leuk inkomen verdienen? Het goede nieuws is dat er voldoende opties zijn om thuis geld verdienen. Wij hebben de top 10 samengesteld.

Wat zijn de opties voor thuis geld verdienen?

De onderstaande opties zijn allemaal mogelijk om thuis geld te verdienen. Er zit wel een groot verschil in de verschillende mogelijkheden, hoeveel je ermee kan verdienen.  Voor sommige opties zal dit niet zo heel veel zijn. Met andere opties kan je juist erg veel verdienen. Misschien nog wel meer dan met een normale baan buitenshuis. Ook is er verschil of het gaat om snel geld te verdienen of iets opbouwen en aar jarenlang van profiteren.Om niets te missen, de beste tip vind je onderaan. Blijf dus vooral verder lezen.

Enquêtes en panels

Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die enquêtes willen invullen om zodoende feedback te geven op hun producten of diensten.

Bijvoorbeeld opinieland is een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Enquêtes zijn er tegenwoordig in vele vormen.

+  Gemakkelijk en je kan het doen wanneer het jou uitkomt.
-   De verdiensten liggen laag. Echt veel geld ga je hier niet mee verdienen. Soms krijg jezelf niet echt uitbetaald maar credits waarmee je producten kunt kopen.

Enquete

Wassen en strijken

Veel mensen hebben een hekel aan voornamelijk strijken. Er zijn genoeg mensen die hiervoor willen betalen. Met een advertentie op marktplaats zal je zeker respons krijgen.

+ Het is vrij gemakkelijk om een paar klanten te vinden waarvoor je het strijkwerk kunt doen.
-  Je kan niet teveel vragen, er is behoorlijk wat concurrentie. 
-  Je moet het doen wanneer het de klant uitkomt.

Een webshop beginnen

Hier komt wel meer bij kijken. Het begint er al mee dat je een goed idee moet hebben. Zomaar een webshop beginnen gaat niet werken. Daarnaast moet je ook een investering doen in bijvoorbeeld voorraden.

+  Een goedlopende webshop kan veel geld opleveren, het is dus zeker een mogelijkheid waarmee je behoorlijk veel geld kunt verdienen.
-   Een webshop is meer werk dan dat je denkt. Bovendien moet je altijd beschikbaar zijn voor vragen van de klanten.

Teksten schrijven

Heel veel websites zijn op zoek naar zogenaamde content. Dit zijn artikelen die zij op hun website plaatsen.

Heb je een hobby of passie en kun jij goed en pakkend schrijven,, dan zou je teksten kunnen gaan schrijven en deze verkopen

+  Als je schrijft over je hobby dan is het eigenlijk gewoon leuk om te doen.
-   Je moet wel over het talent beschikken om goed te kunnen schrijven Er wordt verwacht dat een tekst niet alleen qua content goed is, maar ook pakkend is.

teksten schrijven

Bakken en koken

Heb je een passie voor bakken en koken, dan zou je een soort van cateringservice op kunnen zetten. Hierbij kan je dan maaltijden, maar bijvoorbeeld ook taarten te koop aanbieden. Facebook leent zich hier uitermate goed voor om potentiële klanten te vinden.

+ Als dit een passie is, kan je van je hobby je werk maken.
-  Je moet goed berekenen hoeveel het kost om iets te bereiden. Vooral ook voor restjes die overheid, gas, elektriciteit etc.
-  Daarnaast zullen mensen het op een specifiek tijdstip van jou willen ontvangen. je moet jouw agenda hier dus als het ware op aanpassen.

Social media

Ben je goed onderlegd op het gebied van social media? Dan kan je voor bedrijven aanbieden hun social media te onderhouden. Posts maken en berichten beantwoorden. Of bijvoorbeeld foto`s bewerken zodat deze nog net iets mooier worden.

+ Als je hier goed in bent, dan is er behoorlijk geld mee te verdienen.
-  Er is een behoorlijke wildgroei aan social media experts. Iedereen noemt zich tegenwoordig een expert. Je moet jezelf kunnen onderscheiden dat je er ook  echt goed in bent. En dan heb je eigenlijk een soort van showcase nodig.

Oppassen

Kinderopvang is ontzettend duur. Je zou kunnen kijken of er in jouw kennissenkring niet iemand is die een oppas nodig heeft. En dan kan je bijvoorbeeld de kinderen van school halen en daarna  een paar uur oppassen.

+ Als het om leuke kinderen gaat is het gewoon leuke manier van wat extra geld verdienen.
-  Je moet jouw agenda afstemmen op de wensen van de ouders en kind. Bovendien moet je goed de regelgeving in de gaten houden, wat wel mag en wat niet.

Verkoop jouw expertise

Waar ben je goed in? Ben je goed administratief onderlegd of kan je goed feestjes organiseren? Dan kan je deze expertise aanbieden in de vorm van consultancy.

+ Hiermee kan je een geheel inkomen verdienen. Bovendien zit je meestal niet aan specifieke tijden vast en bepaal jezelf jouw agenda.
-  Dit is niet de gemakkelijkste manier van thuis geld verdienen. Je moet klanten zoeken en dat is niet altijd even eenvoudig.

Verkoop jouw overbodige spullen

Begin hier gewoon eens mee. Dan zal je snel zien wat er verkoopt en wat niet. En daarna kan je plekken zoals Facebook en Marktplaats afgaan naar spullen waarvan jij weet dat je deze voor een hogere prijs kan verkopen. Een goede foto maakt bijvoorbeeld al een groot verschil.

+ Het is ontzettend leuk om te doen en je kunt aan de slag wanneer je het uitkomt.
-  Er zit wel een risico aan vast. Het kan goed zijn dat in eerste instantie iets goed verkoopt maar later niet. En dan blijf je ermee zitten of je moet het met verlies verkopen.

Verdien meer dan 200€ per dag. Hoe? Lees het hier

Online geld verdienen

Dit is voor mij de enige echte manier van thuis geld verdienen. Via internet kan je affiliate marketing toepassen. Dit programma maakt onderdeel uit van de internet succes gids.

Bij voorkeur dien je wel je eigen website op te zetten, maar dit is een fluitje van een cent. En dan kan je lekker vanuit huis echt geld gaan verdienen. Geloof me, een eigen website maken is echt niet moeilijk en daarmee kan je online geld gaan verdienen en een passief inkomen opbouwen.

Een tip om hier direct mee aan de slag te gaan is de affiliate marketing revolutie. Op deze website krijg je alle tips en trucs die je moet weten heel erg duidelijk uitgelegd.

Moet je je er iets voor doen om op deze manier geld te verdienen? Natuurlijk wel.

Maar je kan er na verloop van tijd wel dusdanig veel geld mee verdienen en dan hoef je er niet veel meer voor te doen. En dan kan je in plaats van thuis geld verdienen misschien wel geld verdienen vanaf het strand of waar dan ook.

Als je het goed aanpakt kan je wel 250 euro per dag gaan verdienen. En dat is iets wat je met enquêtes of strijken niet zult gaan verdienen.

+ Je kan heel veel geld verdienen.
+ Werken waar en wanneer je het jou uitkomt.
+ Na verloop van tijd verdien je veel geld met weinig werk.
+ Je kan het zo groot maken zoals jijzelf wint.
+ Geen investering.
- Je moet wel over doorzettingsvermogen beschikken.

Hoe ga jij thuis jouw geld verdienen?

Er zijn dus toch voldoende mogelijkheden om geld te verdienen vanuit huis. Voor welke optie kies jij?