Sophia Meijer verdient haar geld met TikTok. Via dit social media platform verdient zij inmiddels meer dan 10.000 euro per maand. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je op deze pagina.

wie is sophia meijer

Wie is Sophia Meijer

Met haar 21 jaar is zijn een jonge onderneemster. Het is overigens een trend dat ondernemers steeds jonger worden. De mogelijkheden om via het internet geld te verdienen maakt dit mogelijk. Je hoeft namelijk weinig tot niks te investeren en daarnaast is het prima te combineren naast een studie of baan.

Sophia is in het bezit van een bachelor op het gebied van eCommerce en online marketing. De kennis die zij heeft opgedaan, heeft zij direct in de praktijk gebracht. Ongeveer 2 jaar geleden heeft zij haar bedrijf Viral Academy opgericht. Dit bedrijf richt zich op verkopen van cursussen op het gebied van geld verdienen met TikTok.

Hoe verdient zij haar geld?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met TikTok. Wat dit platform onderscheidt van andere platformen, is het geven van cadeaus aan de maker van een video. 

De grootste inkomstenbron zijn echter de samenwerkingen en advertentie inkomsten. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Zo is er het TikTok Creator Marketplace, waar adverteerders en makers van video`s, met elkaar in contact komen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd jouw eigen producten promoten en verkopen via TikTok. Op die manier is affiliate marketing ook prima toe te passen via TikTok. Dit is ook direct hetgeen waarop Sophie Meijer zich het meest toelegt.

Er bestaat echter geen verdienmodel zoals bij YouTube, dat je geld ontvangt voor het aantal views dat jouw video`s opleveren. Dit maakt het platform echter niet minder interessant.

Geld verdienen TikTok

Viral Academy

De viral academy is de training van Sophia Meijer. Deze training bevat maar liefst 61 modules, waarin alles wordt behandeld wat je dient te weten over het geld verdienen via TikTok.

De verschillende verdienmodellen komen uitgebreid aan bod, het maken van de juiste content, wanneer en hoe vaak je dient te posten en ga zomaar door. Het verschil tussen succes hebben op TikTok en het geen succes hebben, zit hem in het goed doen alle stappen. Zo werkt TikTok ook met een algoritme. Je dient dit algoritme te begrijpen, zodat je hierop kunt inspelen.

Money Mastermind

Sophia Meijer is ook verbonden aan het Money Mastermind platform van Jelline Brands. ook via dit platform kun je de training van Sophia Meijer volgen. 

Daarnaast heb je dan ook direct toegang tot alle andere trainingen en cursussen, van de aan dit platform verbonden experts. Dit unieke concept biedt alles wat een online ondernemer nodig heeft. 

Wanneer je geld wilt gaan verdienen door affiliate marketing toe te passen via TikTok, dan is het zeker verstandig om eerst een training op het gebied van affiliate marketing te gaan volgen. Hierbij biedt de Money Mastermind jou de gelegenheid, om met een enkel abonnement direct toegang te krijgen, tot al deze verschillende trainingen.

Financieel onafhankelijk te worden? Bekijk dan eens de verschillende verdienmodelen van Money Mastermind. Verdien minimaal 3.000€ per maand!

Ik wil ook geld gaan verdienen!

Kan iedereen geld verdienen met TikTok?

Na het volgen van de training van Sophia Meijer, kun je aan de slag om geld te verdienen met TikTok. De vraag is dan of dit voor iedereen weggelegd is. In mijn opinie is dit zeer zeker het geval. Er zijn echter wel een aantal basisvoorwaarden, waaraan je dient te voldoen. Dit zijn:

  • De juiste niche kiezen voor jouw video`s
  • Je dient een doorzetter te zijn
  • Opdoen van expertise en kennis

Iets doen wat je leuk vindt maakt alles veel eenvoudiger. Dit geldt ook voor TikTok. Ga je jouw video`s maken omtrent een thema, waar je eigenlijk geen enkele affiniteit mee hebt? 

Dan is dit een voorwaarde voor mislukking. Je zal dan al snel vastlopen met het maken van nieuwe video`s en ook de kwaliteit zal niet goed genoeg zijn. Gewoonweg omdat je het niet leuk vindt.

Daarnaast zal je echt geen geld gaan verdienen met het maken van een aantal video`s. Dit is iets van heel veel tijd investeren. Zeker op de momenten dat je weinig tot niks verdient, vraagt dit om doorzettingsvermogen. Het bezit van discipline en doorzettingsvermogen is een absolute must om succesvol te zijn. Je zal dit Sophia Meijer dit regelmatig horen herhalen.

Privacy

Wat echter wel een beetje zorgen baart is de privacy van tikTok gebruikers. Met name omdat het een Chinees platform is, bestaan hierover de nodige zorgen. Wellicht zou dit in de toekomst invloed kunnen hebben op de populariteit van het platform. Op dit moment is hier overigens nog niks van te merken.