Lisanne Drost is verbonden aan het Money Mastermind platform van Jelline Brands. Haar expertise ligt op het gebied van NFT`s. De training die je terug kunt vinden op het platform, is dan ook gericht op het geld verdienen met NFT`s. Daarnaast biedt zij ook verschillende trainingen via haar eigen website aan.

Lisanne Drost

Over Lisanne Drost

Lisanne Drost is onderzoekster van beroep. Hiervoor heeft zij een studie criminologie afgerond en is zij ook meester in de rechten. In eerste instantie zou je kunnen denken, dat dit weinig van doen heeft met NFT`s. In principe is dit ook zo, maar er zit wel degelijk een raakvlak. 

Zij heeft zelf namelijk honderden uren besteed aan analyse en onderzoek op het gebied van NFT`s. En dan met name op het gebied van prijsontwikkelingen en wat hiervoor de achterliggende factoren waren. Deze kennis heeft zij vervolgens ingezet, om toekomstgericht te gaan handelen. Haar achtergrond als onderzoekster komt hierbij dus zeer zeker van pas.

Verdient zij veel geld?

De vraag is hoeveel geld Lisanne Drost nu echt verdient met de handel in NFT`s. Dit is helaas niet te achterhalen of te verifiëren. Naast de handel in deze crypto, verkoopt zij ook haar training genaamd NFT stoomcursus. Deze training verkoopt zij via haar bedrijf NFTwegwijs. 

Op dit punt durf ik geen uitspraken te doen, hoe zij er financieel voorstaat. 

Wat zijn NFT`s?

NFT staat voor Non-Fungible-Token. Simpel uitgelegd, gaat het hier om een digitale datadrager die uniek en niet uitwisselbaar is. Bij Bitcoins is uitwisselbaarheid wel het geval. Je kunt gewoon een Bitcoin ruilen tegen een andere Bitcoin en dan heb je uiteindelijk precies hetzelfde. 

Ik ben ervan overtuigd dat NFT`s in de toekomst enorme aanwendingsmogelijkheden bieden. Zo kunnen deze worden ingezet als echtheidscertificaat voor kunst.

Maar ook voor dure designer tassen en aan dure diefstalgevoelige producten. Vanuit dit oogpunt ben ik er dan ook van overtuigd, dat er zeker toekomst zit in deze crypto.

Persoonlijk ben ik echter niet overtuigd van de hype die is ontstaan. Deze hype is overigens al wel behoorlijk afgekoeld. Je dient goed te beseffen wat je nu eigenlijk koopt. Zo zijn er NFT`s uitgegeven van gitaren van beroemde gitaarspelers. 

Lisanne Drost NFT

Hiermee koop je echter niet de gitaar zelf. Als je er goed over nadenkt, dan koop je eigenlijk gewoon lucht. 

Dan gaat het er maar net om wat de gek er voor over heeft. Maar ook hier kun je gewoon veel geld mee verdienen. Uiteindelijk draait het om vraag en aanbod. Als mensen iets willen hebben en hier ook veel geld voor over hebben, dan kun je geld verdienen.

Uitbreiding van een beleggingsportefeuille

Persoonlijk ga ik niet geheel mee in de crypto hype. Dat wil niet zeggen, dat het wel een goede uitbreiding kan zijn van een beleggingsportefeuille. Maar al het geld dat je wilt gaan beleggen in crypto stoppen, dat vind ik zelf geen goed idee. Het is toch een uiterst risicovolle manier van beleggen.

Op dit vlak ben ik altijd voorstander van het goed spreiden van beleggingen. Naast aandelen kan je hierbij ook denken aan foreign exchange, crowdfunding, grondstoffen en uiteraard crypto. Met name op het gebied van grondstoffen was er ook veel geld te verdienen in de afgelopen jaren. Dit wordt nog wel eens onderbelicht.