Jelline Brands uit Urk heeft een zeer interessant verdienmodel geïntroduceerd. Zij verdient namelijk veel geld met YouTube video`s, zonder dat zij zelf in de video`s verschijnt. Dit doet zij via zogenoemde cash cow channels. 

Money Mastermind

Hoeveel geld verdient Jelline Brands?

Wanneer je bedragen voorbij ziet komen, dan begint het een beetje te duizelen. In een interview met &C, het magazine van Chantal Janzen, geeft zij zelf aan, dat zij in een goede maand wel 300.000€ verdient. Dit zou ervoor moeten zorgen dat zij inmiddels multimiljonair is.

Naast de cashcow channels, heeft zij op meerdere manieren geld verdient via het internet. Zo is zij begonnen met dropshipping. Ook daar heeft zij de nodige successen behaald. Dit is echter wel een vorm van online geld verdienen, waarbij je de nodige tijd dient te investeren. Je dient altijd op zoek te gaan naar de juiste producten om te verkopen. Cashcow channels zijn daarentegen veel minder arbeidsintensief.

Haar eigen onderneming

Bij de omzet die zij nu behaalt, zijn inmiddels wel meerdere mensen betrokken. Er is sprake van een echte onderneming met werknemers. Ze is dan ook de onderneming Cash Cow Academy B.V. gestart. Het is dus niet zo, dat alles wat binnenkomt, pure winst is. 

Het grote voordeel hiervan is dan weer wel, dat zij zelf weinig tijd hoeft te investeren in het maken en publiceren van de video`s.

Zelf geeft zij aan dat zij slechts een uur per week werkt.

Jelline Brands haar vermogen, zou inmiddels grote hoogte moeten bereiken. Dit is echter iets wat altijd lastig te verifiëren blijft. Wel kun je zien aan haar auto`s en woning, dat zij absoluut niks te klagen heeft. Daarnaast zit waarde vaak ook in een bedrijf en staat het geld niet gewoon op een bankrekening.

Jelline Brands vermogen

Als je de waarde van haar onderneming meerekent, dan durf ik wel te stellen dat zij miljonair is.

Waarom verkoopt zij trainingen?

Iemand die succesvol is en dan eigen trainingen gaat verkopen, waarbij je eigenlijk jouw eigen succesverhaal gaat verkopen, wekt bij mij enige argwaan. Wat je dan eigenlijk doet, is het creëren van meer concurrentie.

Vaak wordt er als reden aangegeven, dat dit wordt gedaan om andere mensen te helpen. Dit is echter iets wat ik gewoonweg niet geloof. Het is echter wel een aanvullende methode om nog meer geld te gaan verdienen. Daarnaast voeg je een nieuw verdienmodel toe, waardoor je minder afhankelijk wordt van één bepaalde inkomstenbron

Het verkopen van online trainingen is daarnaast erg interessant. De marges liggen ontzettend hoog, omdat het maken van een training bijna geen investering eist. Je dient er alleen de tijd voor uit te trekken, om een dergelijke training te maken. 

Het feit dat Jelline Brands ook trainingen verkoopt, zie ik dan ook als slim ondernemerschap.

Geld verdienen met youtube kanalen

Youtube betaalt voor views die een filmpje ontvangt. Wel is het zo, dat je moet voldoen aan een aantal minimum views, voordat je daadwerkelijk geld gaat ontvangen. Voor 1000 views ontvang je zo tussen de 5 en 10 euro. Heb je een video die een miljoen keer wordt bekeken, dan verdien je dus tussen de 5.000 en 10.000 euro met een video. 

Ga je elke dag een video plaatsen, dan bouw je op een gegeven moment een portfolio van video`s op, waardoor je talloze views gaat ontvangen.

Daarbij is het ook zo, dat een goede video lange tijd views zal blijven ontvangen. Op die manier kan je al met een enkele goede video, ontzettend veel geld verdienen.

Haar kennis heeft zij inmiddels ook in een training verwerkt. De Cash Cow Academy leert jou de methode om op deze manier geld te verdienen. Jelline leert jou in deze training, hoe met eigen youtube kanalen geld kunt verdienen. 

Jelline Brands youTube

Dit is zeker iets wat voor veel mensen weggelegd is. Waar het echter vaak fout gaat, is dat dit iets is voor de lange termijn. Er zal best wel wat tijd overheen gaan, voordat je daadwerkelijk geld gaat verdienen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen af gaan haken. 

Wanneer ze na een paar maanden nog geen substantieel bedrag verdienen, dan zijn er maar weinig mensen die dan wel gewoon doorzetten. Hou hier rekening mee wanneer je een review leest. 

Jelline Brands review

Op Trustpilot krijgt de Cash Cow academy een review van maar liefst 4.8 van de maximale score van 5. Goede content maken is de sleutel naar succes. Op dit vlak blinkt in mijn opinie de training uit. 

In andere trainingen wordt er vaak gerefereerd naar het belang van goede video`s, maar ontbreekt het gedeelte hoe je nu deze video`s maakt. Soms wordt er alleen gezegd, dat je dit prima kunt uitbesteden. 

Content maken voor gevorderden, is de sleutel naar succes voor een winstgevend Youtube kanaal. 

Wanneer je de Cash Cow Academy van Jelline Brands gaat volgen en je zorgt ervoor dat je alles wat je leert in de praktijk gaat brengen, dan is het verdienen van een passief inkomen zeer zeker mogelijk. Je dient echter niet te verwachten, dat je dit binnen een maand voor elkaar hebt. Je dient hier echt over behoorlijk wat doorzettingsvermogen te beschikken. Ook dien je steeds weer te leren van hetgeen je doet. Het is vooral een kwestie van doen, de resultaten analyseren en daardoor steeds beter worden.

Voor iemand die echt 10)% gemotiveerd is, vind ik het aanschaffen van de  Cash Cow Academy een goed idee. Ben je iemand die snel enthousiast is, maar ook weer snel opgeeft, dan weet ik niet of het voor jou een goed idee is.

Money Mastermind

Recent heeft Jelline Brands ook het Money Mastermind platform gelanceerd. Op dit platform worden trainingen van verschillende online experts bij elkaar gebracht. Doordat er inmiddels talloze manieren zijn om online geld te verdienen, heeft elk verdienmodel zo zijn eigen experts. 

Door trainingen van deze verschillende experts op één platform samen te brengen, biedt dit mensen de gelegenheid om verschillende verdienmodellen onder de knie te krijgen. 

Daarnaast is het ook zo, dat verschillende methoden om online geld te verdienen elkaar versterken. Wanneer je gevorderd bent met het maken van goede YouTube video`s, dan kun je deze ook prima inzetten bij dropshipping, affiliate marketing of het verkopen via Bol.com. Het één hoeft het ander dus zeer zeker niet uit te sluiten.

Het platform van Jelline Brands is in mijn ogen uniek. Je kunt via het platform kennismaken met alle methoden om online geld te gaan verdienen.