Francis Neslo is een erg succesvolle onderneemster. Zij bezit inmiddels meerdere bedrijven. JuiceXpress is waarschijnlijk het bekendste bedrijf en ook het meest succesvolle bedrijf. Naast het ondernemen heeft zij ook een aantal cursussen gepubliceerd, die gericht zijn op het beginnen en vooral succesvol ondernemen.

Wie is Francis Neslo

Wie is Francis Neslo

Francis is op haar 18e begonnen met ondernemen. Op haar 30e beschikt zij dus al over 12 jaar ervaring. Daarnaast is zij ook de eigenaar van dansschool Got2Groove. En ook heeft zij nog haar eigen cursussen gelanceerd.

En als dat niet genoeg is, in de tussentijd is zij ook nog moeder geworden. Je kunt dus wel stellen dat het een dame betreft met een enorme drive en ambitie.

Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat zij zelf ook daadwerkelijk succesvol onderneemster is. Haar trainingen of cursussen zijn dus niet puur gebaseerd op theorie of gebakken lucht.

Wat is haar vermogen?

Het blijft altijd lastig om het vermogen van iemand te achterhalen. Ik durf hier dan ook geen harde uitspraken over te doen. Daarnaast is het bij ondernemers bijna altijd zo, dat het vermogen in de onderneming zit. Met name JuiceXpress vertegenwoordigd een behoorlijke waarde. Dit is echter geen geld dat op haar bankrekening staat. 

Cursus volgen via Money Mastermind

De cursus op het gebied van het opzetten van een succesvolle onderneming is te volgen via Money Mastermind. Op dit platform vind je nog tal van andere cursussen terug. Toegang tot al deze cursussen ontvang je door het betalen van een vaste maandelijkse prijs.

De prijs bedraagt op dit moment slechts 19,99€ per maand. Persoonlijk vind ik dit een zeer schappelijke prijs voor de toegang tot 20 verschillende trainingen op het gebied van online geld verdienen. Voorbeelden van cursussen die je terug kunt vinden zijn bijvoorbeeld:

Cash Cow Academy

Jelline Brands

Geld verdienen met TikTok

Sophia Meijer

Geld verdienen met NFT`s

Lisanne Drost

Handelen in Crypto

Corne Marchand

Wat kan je van haar leren?

In mijn opinie kan je van succesvolle mensen altijd heel veel leren. Vaak is het zo dat iemand niet direct succesvol is. Bijna iedereen maakt wel beginnersfouten, of het eerste idee blijkt toch niet het idee te zijn wat succesvol is. 

Succesvolle ondernemers kunnen jou helpen om niet de beginnersfouten te maken die zij zelf hebben gemaakt.

Dit kan namelijk erg kostbaar zijn. Wanneer je geen al te groot budget ter beschikking hebt, dan kan het zomaar zijn dat jouw budget direct verbruikt is. Daarnaast is het erg demotiverend, wanneer je ergens aan begint en je hebt geen succes. Dus waarom zou je niet leren van iemand die alles al meegemaakt heeft? Iedereen kent wel het gezegde, dat je het wiel niet opnieuw uit moet gaan vinden. Een training van Francis Neslo helpt hierbij. 

Francis Neslo

Kennis maken met Francis

Je kunt kennismaken met Francis Neslo via Youtube. Op Youtube kun je tal van video`s van haar vinden. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is haar eerlijkheid. Wanneer iets niet goed werkt, dan is zij daar ook eerlijk over. Het is niet altijd zonneschijn wat zij verkondigt. 

Je zal dan ook direct merken dat zij op tal van vlakken actief is. Ze heeft tal van inkomstenbronnen, waardoor zij niet afhankelijk is van een specifieke inkomstenbron. Dit zorgt ervoor dat je minder afhankelijk wordt van ontwikkelingen die je niet kunt beïnvloeden. Denk maar eens aan alle mensen die geld verdienen via TikTok in de Verenigde Staten. Mensen voor wie TikTok de enige inkomstenbron is betekent dit slapeloze nachten.