Corné Marchand is een crypto expert. Hij biedt verschillende trainingen aan op het gebied van cryptocurrencies.

Corné Marchand

Wie is Corné Marchand?

Corné is sinds 2017 actief op het gebied van de handel in cryptocurrencies. Hij is het voorbeeld van een typische selfmade ondernemer. Een academische opleiding op het gebied van beleggen of investeren heeft hij niet in zijn bezit. Toch heeft hem dat er niet van weerhouden om succesvol te zijn. Zowel op het gebied van zijn eigen investeringen als op het gebied van verzorgen van trainingen en cursussen, hetgeen hij sinds 2021 doet.

Wanneer je een training van hem volgt, dan zal je niet merken dat hij niet in het bezit is van een academische opleiding op het gebied van beleggen. Je kunt zien dat hij de technische analyse goed onder de knie heeft. Daarnaast weet hij dit ook goed over te brengen. Het is aannemelijk, dat het feit dat hij een selfmade ondernemer is, op dit vlak een voordeel is.

Is deze persoon betrouwbaar?

Voordat je eventueel een training gaat volgen, wil je natuurlijk weten of Corné Marchand wel betrouwbaar is. Hiervoor hebben wij ons eigen onderzoek gedaan.

De Corné Marchand review op Trustpilot is overwegend positief. Een score van 4.6 is gewoonweg ontzettend goed te noemen. Positieve punten die er hierbij uitspringen zijn het enthousiasme waarmee hij zijn trainingen volgt en ook de praktische aanwending van hetgeen hij jou leert.

Verder zijn er geen rode vlaggen te vinden. Persoonlijk heb ik wel altijd een beetje moeite met grote beloften. 

Is Corné Marchand betrouwbaar

Je komt op zijn pagina echter geen al te grote beloften tegen, die beweren dat je binnen een korte tijd heel veel geld gaat verdienen. Dat is in mijn opinie een pluspunt. Persoonlijk zie ik dan ook geen signalen dat Corné Marchand niet betrouwbaar zou zijn.

Social media

Je kunt Corné Marchand via Twitter volgen en ook is er een Corné Marchand YouTube kanaal, waar je kennis kan maken met de crypto expert. Het Corné Marchand twitter account heeft ongeveer 3.500 volgers. Zijn YouTube kanaal heeft aanzienlijk meer abonnees. 68.000 om precies te zijn.

Cryptonite cursussen

Inmiddels worden er door Corné Marchand verschillende cursussen aangeboden. Daarnaast biedt hij ook producten aan die je kunt inzetten bij de dagelijkse handel. Het gaat dan voornamelijk om signalen die voortkomen uit de technische analyse.

Cryptonite Academy

In 2021 is de Cryptonite academy gestart. Daarna heeft hij ook crypto signalen en CP indicator gelanceerd.

De Cryptonite Academy legt erg de nadruk op het volgen van een strategie. Ik ben het ermee eens dat dit de sleutel naar succes is. Dan dien je natuurlijk wel een juiste strategie te hanteren. 

Veel mensen beginnen nog wel met een bepaalde strategie maar houden hier niet aan vast. Als ze veel geld verdienen, dan gaan zij grotere risico`s nemen en wanneer ze tegen een verlies aanlopen, dan gaat de strategie overboord.

Een strategie is echter iets voor de lange termijn. Het draait erom dat je op lange termijn winsten maakt. Dan zal je te maken hebben met dagen dat je tegen verlies aanloopt maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Binnen de crypto wereld zijn bijna alle strategieën gebaseerd op technische analyse. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. De fundamentele analyse komt ook aan bod, wat ik zelf voor crypto echter minder belangrijk vind. 

corné marchand betrouwbaar

De crypto wereld draait toch voornamelijk om sentimenten. Daarnaast handelt het overgrote deel op basis van technische analyse, hetgeen de technische analyse alleen maar betrouwbaarder maakt. Je zou bijna kunnen zeggen dat dit het bijna een selffulfilling prophecy maakt. 

Het lezen van data is niet altijd eenvoudig. Om dit onder de knie te krijgen heb je gewoonweg een training nodig. Zeker omdat dit de basis van de handel in crypto is.

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen

  • Meer dan 100 video`s
  • Specifieke trading technieken
  • Uitgebreide uitleg over fundamentele en technische analyse
  • Toegang tot de bijbehorende community

Crypto signalen

Crypto signalen is een premium training. Eigenlijk is het niet echt een training maar ontvang je heel veel informatie omtrent signalen die er worden herkend. Dit wordt onder meer gedaan tijdens live sessies waar ervaren handelaren je bij de hand nemen. Deze handel sessies vinden meerdere keren per week plaats. Daarnaast is er ook ondersteuning door het team van Corné Marchand. 

CP indicator

De CP indicator is een indicator die samengesteld is uit 7 verschillende indicatoren. CP staat hierbij voor Cryptonite Pro. Doordat er inmiddels zoveel verschillende indicatoren zijn op basis waarvan je kunt handelen, is het samenvoegen in een samenvattende indicator zeer bruikbaar.

Persoonlijk zou ik niet beginnen aan de crypto signalen of CP indicator, zonder eerst de Cryptonite Academy te hebben gevolgd. Anders ga je handelen op basis van indicatoren maar snap je eigenlijk niet goed wat je aan het doen bent. Dat is in mijn opinie nooit een goed  idee.

NFT mastery

Een andere Corné Marchand cursus is de NFT mastery. Persoonlijk hou ik me hier niet mee bezig.

Ik zie NFT's toch meer als een hype. Dit neemt niet weg dat NFT`s zeker mogelijkheden bieden maar dan dienen eerst de ridicule NFT`s te verdwijnen. 

De technologie staat zeker niet ter discussie. Het is de handel zelf die voor een hype heeft gezorgd. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je kunt traden in NFT`s en hier zeker ook winst mee kunt behalen. Ik sta echter op het standpunt, dat als ik niet goed thuis ben op een bepaald vlak, ik hier ook niet in ga handelen.

NFT mastery

Corné Marchand vermogen

Aangezien hij zelf meerdere malen aangeeft dat hij zelf erg succesvol is en geheel leeft van de handel op het gebied van crypto, zou je mogen verwachten dat hij een vermogend persoon is. Dergelijke informatie is in Nederland echter niet eenvoudig te achterhalen. Dit zorgt ervoor dat er niet met zekerheid te stellen is hoe groot zijn vermogen op dit moment is.

Wel is bekend dat hij inmiddels in een mooi huis in Spanje woont. Dus zelfs als hij niet over een groot vermogen beschikt, dan nog leidt hij een goed leven.

Money Mastermind

Er is nog een andere manier om kennis te maken met de training van Corné Marchand. Dit kan namelijk ook via Money Mastermind. Dit is een platform waar verschillende trainingen op het gebied van online geld verdienen bij elkaar zijn gebracht. 

Zo kun je naast de handel in crypto ook veel leren op het gebied van affiliate marketing, geld verdienen met Instagram, het opzetten van een webshop en nog veel meer. Tal van verschillende inkomstenbronnen komen aan bod. Personen die aan het Money Mastermind platform zijn verbonden zijn ondermeer:

Op dit moment geldt er een speciale aanbieding, waarbij je toegang krijgt tot het platform voor slechts 19,99€ per maand. In mijn opinie is dit een aanbieding die je eigenlijk niet kan laten lopen. Daarnaast is het abonnement maandelijks op te zeggen. Op deze manier kun je ook kennis maken met de Cryptonite trading strategieën. 

Leer alles over verschillende verdienmodellen om financieel onafhankelijk te worden. Verdien minimaal 3.000€ per maand! Nu tijdelijk voor slechts 19,99€ per maand!

Ik wil ook geld gaan verdienen!

Is er nog wel geld te verdienen met crypto?

De crypto markt heeft het in de tweede helft van 2022 erg moeilijk gehad. De koers van de Bitcoin is in die periode meer dan gehalveerd. Inmiddels lijken de koersen zich echter weer te herstellen. 

Wat je echter niet moet vergeten, is dat je in een volatiele markt altijd geld kunt verdienen. Dit is ook het geval bij dalende koersen. De wereld van crypto is uitermate volatiel,

waardoor er altijd geld te verdienen valt. Daarvoor is wel een specifieke strategie voor nodig. Hier wordt uiteraard de nodige aandacht aan besteed in Cryptonite cursus. 

Voor wie zijn de cursussen geschikt?

Zelf geeft Corné Marchand aan dat de training voor iedereen geschikt is en dat iedereen door het hanteren van de strategieën en technieken geld kan verdienen. Dit vind ik persoonlijk niet helemaal waar. 

Het is niet noodzakelijk om een bepaalde opleiding te bezitten. Wel vind ik basiskennis van beleggen van belang. En dan vooral op het gebied van omgaan met risico`s. Daarnaast is technische analyse gewoonweg uitermate complex. Dit is niet iets wat je zomaar even begrijpt en onder de knie hebt.

Daadwerkelijke interesse is essentieel

Het allerbelangrijkst vind ik echt dat je er daadwerkelijk interesse in moet hebben. Gaat het puur en alleen om het verdienen van geld, maar heb je totaal geen interesse in crypto en beleggen? Dan zal het lastig worden om de theorie tot je te nemen.

Hierdoor wordt de kans dat je geld verdient drastisch kleiner. En wellicht gaat het zelfs geld kosten.

Interesse in crypto

Kun je echt financieel onafhankelijk worden met crypto handel?

Ik ben ervan overtuigd dat je financieel onafhankelijk kunt worden door de handel in crypto. Echter, je moet wel realistisch zijn. Ga niet aan de slag met het idee dat je binnen een jaar financieel onafhankelijk wordt. Dan is de kans groot dat je aan het einde van het jaar je geld kwijt bent.

Begin met kleine bedragen om op die manier extra inkomsten te genereren. Zorg ervoor dat de strategieën die je hanteert daadwerkelijk winst opleveren. Op die manier bouw je jouw vermogen steeds verder op. Dan kan je op een gegeven moment ook met grotere bedragen gaan beleggen en financieel onafhankelijk worden. Maar stel dit niet als eerste doel. Financiële vrijheid heeft nu eenmaal tijd nodig.