Op deze pagina behandelen we de Money Mastermind review. Hierbij kijken we naar de inhoud van de training van Jelline Brands, of er aan de beloften wordt voldaan en of de prijs in lijn is met hetgeen er wordt geboden.

Money mastermind

Wie is Jelline brands

Jelline Brands is een bekende internet onderneemster. Zo is zij onder meer bekend van de Cash Cow Academy. Het is altijd lastig te controleren of iemand echt zoveel geld verdient, zoals weleens wordt beweerd.  Zo heb ik ergens teruggevonden dat zij inmiddels meer dan 300.000€ per maand zou verdienen

Om eerlijk te zijn vind ik dit een beetje lastig om te geloven. Aan de andere kant is dit wel afkomstig uit een artikel van &C, het magazine van Chantal Jansen. Je mag er dan vanuit gaan dat zij dit ook gecheckt hebben, alvorens zij dit gaan publiceren.

Mooi huis en mooie auto`s

Het is in ieder geval wel zo, dat zij op haar jonge leeftijd al in een schitterend huis woont. Een huis waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. De aankoopprijs van het huis was dan ook 1,4 miljoen euro. Daarnaast staat er zowel een Porsche als een Land Rover voor de deur.

Het succes is voor haar niet vanzelf gekomen. Zij heeft zich een tijdlang volledig op het opzetten van haar bedrijf gericht. Hierbij heeft ze haar sociale leven als het ware on hold gezet. Achteraf blijkt dit een hele goede keuze geweest, waar zij nu optimaal van profiteert. Je zou kunnen zeggen dat zijn inmiddels al financieel onafhankelijk is.

Nieuw project

Na het lanceren van haar eigen trainingen, is zij een nieuw platform gestart in de vorm van de Money Mastermind. Op dit platform brengt zij verschillende trainingen van succesvolle internetondernemers samen. Dit zorgt ervoor dat je op het platform trainingen kunt vinden, van tal van verschillende verdienmodellen. Meer dan 20 om precies te zijn. Hierdoor hoef je niet bij voorbaat een keuze te maken, van wat je wilt gaan doen. Je kunt verschillende trainingen bekijken en dan voor het verdienmodel kiezen, wat bij jou past.

De inhoud van Money Mastermind

De training bestaat uit 20 verschillende trainingen van verschillende online experts. De experts hebben allemaal expertise op hun eigen gebied. Of het nu om affiliate marketing, geld verdienen met YouTube via cash cow channels, of het verkopen via Bol.com gaat.  

Je komt dan ook trainingen tegen van bekende internet ondernemers, zoals Jacko Meijaard, Joshua Kaats, Tijn Strikker en nog vele anderen. 

Naast deze trainingen bestaat er voor elk verdienmodel nog een blueprint. Deze blueprint helpt je stap voor stap bij,  het opzetten van jouw eigen internet onderneming. 

Dit zijn de verschillende trainingen die je kunt terugvinden:

Naast de online trainingen, is er ook een maandelijkse groepscoaching. Deze coaching wordt verzorgd door genoemde internetondernemers.

Tenslotte krijg je ook toegang tot het netwerk dat is opgezet. Dit is inmiddels een van de grootste ondernemersnetwerken in Nederland. Hier kun je terecht met vragen, of gewoon van gedachten wisselen.

Is dit iets voor jou?

In mijn opinie is Money Mastermind met name geschikt voor beginners. Of voor diegene die wil gaan beginnen met online geld verdienen, maar eigenlijk  nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. Doordat je toegang krijgt tot alle trainingen, kan je door een abonnement af te sluiten alle informatie rustig tot je nemen.

Wel ben ik persoonlijk van mening dat het een training is voor beginners. Wanneer je al een tijdje bezig bent en de nodige kennis bezit, dan zal je niet veel nieuws meer leren. Dat neemt niet weg dat de groepscoaching en het netwerk nog steeds zeer waardevol zijn.

Daarnaast kan je ook het een en ander leren op andere terreinen, die je wellicht verder kunnen helpen bij hetgeen je nu doet. Zo kan een Youtube kanaal helpen bij het uitbreiden van een affiliate business. Hetzelfde geldt voor TikTok.

Leer alles over verschillende verdienmodellen om financieel onafhankelijk te worden. Verdien minimaal 3.000€ per maand!

Ik wil ook geld gaan verdienen!

De pluspunten van de training

Het grote pluspunt van Money Mastermind dat je door het afsluiten van één abonnement, direct toegang krijgt tot tal van verschillende trainingen. 

Kom je er na het volgen van een aantal lessen van een bepaalde training achter, dat dit toch niet hetgeen is wat je zocht? Dan begin je gewoon met iets anders. Ook kan je direct aan de slag met verschillende verdienmodellen. Dit kan elkaar namelijk ook versterken. Maar ook kun je dan terugvallen op verschillende inkomstenbronnen.

Pluspunten training

Ga je bijvoorbeeld aan de slag met affiliate marketing, dan is het ook uitermate zinvol als je weet je hoe je een YouTube kanaal kunt opzetten en hoe je daar bezoekers mee kunt trekken. 

Op die manier kan je de producten of diensten die je promoot nog beter onder de aandacht brengen. Hetzelfde geldt voor de training “social media manager”. Social media speelt ook een belangrijke rol bij affiliate marketing. De kennis die je via die training opdoet, kan je ook weer inzetten voor jouw affiliate marketing business.

De minpunten van de training

De trainingen die worden aangeboden zijn enigszins instap trainingen. Wanneer je al een business hebt, maar je wilt deze verder laten groeien, dan vind ik persoonlijk de Money Mastermind minder geschikt. In een dergelijke situatie heb je dan een diepgaande specifieke training nodig. 

Minpunten training

Hoeveel kost toegang tot Money Mastermind

Money Mastermind werkt volgens het principe van een maandelijks abonnement. Voor een vast bedrag per maand, krijg je toegang tot alle content, coaching sessies en het netwerk. Op dit moment is de prijs een bedrag van 97€ per maand. Hierbij is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Of dit veel of weinig is, hangt af van hetgeen je ermee gaat doet. Doe je er uiteindelijk niks mee, dan is het veel geld. Ga je hetgeen je hebt geleerd ook echt in de praktijk brengen, dan is het weer weinig geld. 

Wanneer je echt serieus aan de slag gaat met hetgeen je leert, dan zal je de investering dubbel en dwars gaan terugverdienen. Maar zoals al gezegd, dit heb je grotendeels in eigen hand.

Is het jouw geld waard?

Hetgeen Money Mastermind biedt voor 97€ is zeker goed te noemen. Je leert ontzettend veel. Wanneer je alle trainingen hebt gevolgd, dan kan je jezelf met recht een online expert noemen. Wel wil ik nog een keer benadrukken, dat het er uiteindelijk om gaat, wat je er zelf mee gaat doen. Daarbij is het ook van belang dat je een doorzetter bent.

Ben je iemand die al snel opgeeft? Dan zou ik er niet aan beginnen. Ben je echter iemand die wel van hard werken houdt en ook de ambitie heeft om een eigen online onderneming op te zetten? Dan kan ik de training zeer zeker aanraden.

Klik hier voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Hoe lang zit je vast aan een abonnement?

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wanneer je geen tijd hebt, of je ziet het toch niet zitten om als ondernemer aan de slag te gaan, dan kan je er dus weer snel vanaf.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de trainingen?

Via deze link kan je toegang krijgen tot Money Mastermind en kan je direct aan de slag. Des te eerder je aan de slag gaat, des te sneller je geld zult gaan verdienen.

Ontvang je een garantie dat je geld gaat verdienen?

Deze garantie krijg je niet en kan ook niet gegeven worden. Het hangt grotendeels van jezelf af of je geld gaat verdienen. Ben je gemotiveerd en een echte doorzetter? Dan kan het bijna niet anders dan dat je geld gaat verdienen.

Zijn er al veel gebruikers van het platform?

Volgens de informatie die Jelline Brands zelf verstrekt, zijn er inmiddels al meer dan 7.500 cursisten, die van de trainingen gebruik maken. Deze cursisten tezamen hebben inmiddels al meer dan 15 miljoen euro omgezet. Dit zijn echter cijfers die niet te controleren zijn.

Uit hoeveel video`s bestaat de training?

In  totaal zijn er nu meer dan 230 video`s beschikbaar. Dit aantal wordt alleen nog maar groter. Zo wordt er binnenkort ook een training op het gebied van geld verdienen met vastgoed toegevoegd.

Hoeveel geld kun je gaan verdienen?

Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is. Zelf geeft Jelline aan, dat je minimaal 3.000€ per maand kunt gaan verdienen. Na verloop van tijd zou dit zeker mogelijk moeten zijn. Maar niet in de eerste paar maanden. Er zijn ook mensen die wel 50.000€ per maand verdienen. Dit zijn dan echter wel de echte succesverhalen.

Is Jelline Brands wel betrouwbaar?

Persoonlijk zie ik geen redenen om te veronderstellen dat zij niet betrouwbaar is. Zo heeft zij ondermeer een interview gegeven voor het &C magazine van Chantal Janzen. Dat zij zelf rijk is geworden door hetgeen zij nu in de trainingen heeft verwerkt, staat wel vast.

Worden er ook nieuwe trainingen toegevoegd?

Binnenkort wordt er een nieuwe training over vastgoed toegevoegd. Of er in de toekomst nog andere trainingen worden toegevoegd is niet bekend. Persoonlijk denk ik dat dit wel het geval zal zijn.

Kun je korting ontvangen op het abonnementsgeld?

Indien je per kwartaal of per jaar gaat betalen, dan ontvang je een korting. Bij een betaling per kwartaal is dit 15%. Bij een betaling per jaar bedraagt de korting maar liefst ruim 30%. Wel dien je dan vooruit te betalen.