Online geld verdienen

Hoe kan je online geld verdienen? Dat is gemakkelijker dan je denkt. Dan moet je natuurlijk niet direct aan bedragen denken die een Enzo Knol verdient.

Maar toch een behoorlijk bedrag in de vorm van een passief inkomen is zeker mogelijk. Gebruik het internet en verdien geld! Waarom niet?

Verschillende manieren om online geld te verdienen

Je kunt op dit verschillende manieren aanpakken. Je kunt er je werk van maken en jezelf hier geheel op toeleggen. Maar je kunt ook beginnen er een paar uur per week aan te werken.

  • Een webshop beginnen.
  • Affiliate marketing.
  • Je eigen product of dienst verkopen.

Dit zijn voor mij de drie manieren om echt online geld te verdienen. In ieder geval op een betrouwbare manier.

Je kunt je bijvoorbeeld ook toeleggen op het invullen van online enquêtes, maar daar ga je niet echt veel mee verdienen. Sterker nog, veel van de aanbieders van online enquêtes werken in de vorm van credits, die je kan uitgeven aan bepaalde producten.

Maar voordat je echt iets bij elkaar hebt zodat je een leuk product kunt aanschaffen moet je toch behoorlijk wat enquêtes invullen. Per uur zal je daar niet veel mee verdienen. Snel geld is het daarentegen weer wel.

Dat neemt niet weg dat je dit natuurlijk altijd in de avonduren kunt doen. In plaats van op de bank voor de tv zitten kan je een paar enquêtes invullen. Dan is enquêtes invullen toch een betere tijdsbesteding.

Een eigen webshop beginnen

Dit is de vorm van online geld verdienen waar je de meeste tijd in moet investeren. En naast tijd komt hier ook een geldelijke investering bij kijken.

Je zult producten moeten inkopen om te kunnen verkopen. Tenzij je jezelf gaat toeleggen op dropshipping. Dit is ook een vorm van een webshop waarbij je zelf geen voorraad aanhoudt Dit kan interessant zijn, maar er komt wel meer bij kijken dan dat je in eerste instantie zal denken.

Naast het aanhouden van voorraad dien je ook te investeren in advertenties. Zeker als je net van start bent gegaan om zodoende eerste bezoekers naar jouw website te krijgen. Daarnaast heb je ook kosten voor verzendverpakkingen en nog andere kleinere bijkomende kosten. Het hoeven geen hoge bedragen te zijn, maar toch zal je hierin een investering moeten maken.

Daarnaast is het internet natuurlijk al behoorlijk vol. Dus om een webshop te beginnen op een gebied waar nog niet al te veel concurrentie bestaat, is niet eenvoudig. En dit is toch wel essentieel. Om succesvol te zijn zal je toch iets moeten aanbieden wat de interesse van klanten wekt. Dit kan in de vorm van een nieuw product, of een bestaand producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Voordat je een webshop begint is het toch zaak om hier goed over na te denken. Het klinkt vaak toch mooier dan het is. En vergeet zeker niet de retouren. Dit geeft veel webshops toch behoorlijk wat hoofdbrekens op dit moment.

Bovendien moet je ook zeker een professionele website opzetten. Bezoekers moeten een goed gevoel krijgen bij jouw website. Professionele foto`s zijn daarom bijvoorbeeld ook onmisbaar.

Ga jij ook online geld verdienen?

Affiliate marketing

Bij affiliate marketing ga je producten van anderen promoten. Het grote voordeel hiervan is dat jezelf niet hoeft te investeren in voorraden Ook hoef je zelf geen producten te versturen. Het nadeel is dat de marge niet zo groot is, dan wanneer je een eigen product verkoopt.

Een uitzondering hierop zijn digitale producten. Producten die via het affiliate programma van Paypro worden aangeboden hebben een hoge commissie. Soms wel 50% van de verkoopprijs. Of nog meer. Dit maakt het aanbieden van een eigen product eigenlijk overbodig.

Hier kun je dus geld mee verdienen, zonder dat je hoeft te investeren. Het enige wat je nodig hebt is een eigen website. En dat is zelf niet absoluut noodzakelijk.

Je kunt het namelijk ook doen via social media. Zelf ben ik hier niet echt voorstander van, omdat je via social media minder controle hebt over het gedrag van jouw potentiële klant. Maar op zich is het zeker mogelijk.

Eigen product of dienst verkopen

Eigenlijk zijn er talloze manieren waarop je online geld kunt verdienen. Je kunt bijna ieder product wat je bedenkt wel inzetten om te gaan promoten om daarmee een commissie op te strijken. En voor sommige producten telt dat echt hard aan.

Maar heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om een e book te schrijven? Om een boek te schrijven heb je tegenwoordig alleen nog maar een programma zoals Word nodig.

En het is toch ontzettend leuk als je kan zeggen dat je jouw eigen e book hebt uitgegeven. Dat is toch een fantastische manier van geld verdienen? Stel dat je daarmee een paar honderd euro extra per maand verdient?

Plan van aanpak voor een online inkomen

Nu hoor ik je denken, hoe pak ik dit aan?

Dat is simpel. Met een online training die je een paar tientjes kost, kan je direct aan de slag. Geld verdienen op het internet is echt niet zo moeilijk. Het is vooral een kwestie van doen. Zeker als je bijvoorbeeld een training zoals de internet marketing revolutie hebt gevolgd. Daarmee kan echt een kind de was doen en wordt de kans op succes veel groter.

Met het volgen van de training zorg je ervoor dat je geen beginnersfouten maakt.

Belangrijke zaken zoals het verzamelen van een e mailadres wordt helder uitgelegd. E mails zijn nog steeds uitermate waardevol en wordt nog vaak onderschat. Maar ook bijvoorbeeld hoe je binnen no time een website kunt maken wordt stap voor stap uitgelegd.

Ben jij de volgende die online geld gaat verdienen en daarmee misschien wel volledig onafhankelijk wordt? Waar je maar wilt werken, hoeveel je wilt werken en hoeveel je maar wilt verdienen. Het is allemaal mogelijk via het internet.

Ga jij ook online geld verdienen?