Wel eens van de internet succes gids gehoord?  Dit is een online training geheel gericht op geld verdienen op het internet. Er zijn naast de internet succes gids nog andere trainingen om geld te verdienen op het internet, maar op deze pagina ga ik in op de internet succes gids.

Internet succes gids

Waarom geld verdienen op het internet?

Dit is eigenlijk een hele eenvoudige vraag. Omdat er simpelweg ontzettend veel geld omgaat op het internet. Dit gaat om miljarden euro`s. En dat alleen al in Nederland. En waarom zou je daar ook niet van profiteren. Als je slechts een heel klein percentage van de omzetten op het internet van jou kan maken, dan kunt je al ontzettend veel geld verdienen.

Wanneer je het goed aanpakt, dan kan je veel geld verdienen. Je wordt dan als het ware ondernemer. Zakelijk bankieren zal dan noodzakelijk worden. Dit is echter een luxe probleem. Daarnaast dien je dan ook een boekhouding bij te gaan houden. Indien je daar meer over wilt weten, dan kan je zzp daily eens bezoeken. Daar vind je veel informatie, die van belang is wanneer je als zzp`er aan de slag wilt.

Wat kan je verwachten van de internet succes gids?

Het allerbelangrijkste in mijn ogen is dat je geen technische kennis nodig hebt. Laat je absoluut niet afschrikken doordat je denkt dat om een website te maken je kennis moet hebben van programmeren. Dat is echt achterhaald.

De affiliate marketing revolutie is de basiscursus. Na het volgen van deze cursus kan je direct aan de slag. Er zijn nog vervolgcursussen zoals de internet masterclass, wanneer je jezelf echt compleet op internet marketing wilt gaan richten.

Je krijgt toegang tot een serie video`s die je in je eigen tempo kunt afwerken. Persoonlijk vind ik het raadzaam om na elke video hetgeen je geleerd hebt ook direct in de praktijk te brengen. Op deze manier begin je tijdens de training al met het opbouwen van je internet imperium.

Wie is Jacko Meijaard?

Hij noemt zichzelf het voorbeeld van de luie student. Omdat hij het niet zag zitten om jaar in jaar uit een kantoorbaan te hebben zonder enige vorm van vrijheid, is hij op het internet aan de slag gegaan.

En dat niet zonder succes. Jacko Meijaard heeft inmiddels een aardig online imperium opgebouwd waarmee hij elke maand veel geld verdient.

Hij is inmiddels een autoriteit op het gebied van internet marketing en heeft ook meerdere interviews gegeven en is een graag geziene gast op verschillende seminars.

De naam die hij inmiddels heeft opgebouwd is natuurlijk erg belangrijk voor hem Dat gaat hij niet zomaar op het spel zetten door een onzinnige en waardeloze training aan te bieden. En één ding is zeker, Jacko`s methode heeft hemzelf geen windeieren gelegd.

Waarom deelt hij zijn kennis?

De online training is niet gratis, maar in mijn ogen een meer dan redelijk bedrag in relatie wat je ervoor terugkrijgt. In vergelijking met andere trainingen is het in mijn ogen zelfs spotgoedkoop.

Maar natuurlijk verdient hij hier wel aan. Als je goed oplet gedurende zijn trainingen zal  je begrijpen waarom hij deze training aanbiedt. Het is namelijk zo dat wanneer je een training het gemaakt je deze steeds weer opnieuw kan verkopen zonder dat je dit extra geld kost.

En dit is het ideale verdienmodel om via affiliate marketing te promoten. En dit zal je ook leren tijdens de training.

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Het internet succes gids forum

Sinds enige tijd is er ook een forum aanwezig op de website van internet succes gids.nl. Hier kun je veel informatie terugvinden en ook vragen stellen. Het gaat hier om praktische vragen waarbij leden je verder helpen. Over het algemeen wil iedereen elkaar helpen, wat zeer waardevol is.

Aan de ene kant zijn forumleden misschien concurrenten van jezelf, maar aan de andere kant zijn er zo ontzettend veel producten die je kan promoten dat dit in de praktijk ontzettend meevalt. Elkaar verder helpen is echt de insteek van het forum.

Krijg je wat je beloofd wordt?

Dit heb je grotendeels zelf in de hand. Je krijgt alle handvatten aangereikt om geld te verdienen dankzij het internet. Wat je er uiteindelijk mee doet heb je zelf in de hand.

Wel moet ik zeggen dat het soms iets te simpel wordt voorgesteld. Jacko is natuurlijk al jaren geleden begonnen en heeft inmiddels al veel bereikt op het gebied van affiliate marketing. Om op dit moment ook succesvol te worden wordt er wel meer gevraagd. Je moet er mijns inziens meer tijd insteken dan dat er wordt voorgesteld. En dat is niet altijd even eenvoudig. In het begin zal je nog niks verdienen en momenten hebben dat je denkt dit werkt niet. Op dat punt vallen dan ook  de meeste mensen af.

Het zijn nou net de mensen die dan doorzetten en nog actiever aan de slag gaan die succesvol worden. En dat online geld verdienen en zelfs een fulltime inkomen mogelijk is, daar ben ik 100% van overtuigd.

Ga jij ook geld verdienen op het internet?

Mijn ervaringen met de internet succes gids

Zoals al gezegd, het vergt iets meer dan dat er in eerste instantie wordt voorgesteld. Dat je zeker geld kan verdienen heb ik zelf inmiddels ervaren.

En als je eenmaal op het punt bent dat je geld gaat verdienen, dan kan je het opschalen en eigenlijk zelf bepalen hoeveel euro per maand je wilt verdienen. En hoe mooi is dat, dat je geld kunt verdienen waar en wanneer je dat maar wilt.

En bovendien, als jouw website eenmaal loopt hoef je er echt niet dagelijks tijd meer in te steken. Dan is het een kwestie van onderhouden. Maar het geld blijft dan gewoon binnenkomen.

Zoals gezegd, je moet het zelf doen maar het wordt je precies uitgelegd hoe je het moet doen. Hoe makkelijk is dat?