Gouden bergen beloven

Gouden bergen beloven werkt goed om mensen over de streep te trekken. Hebzucht is nu eenmaal een slechte eigenschap van heel veel mensen. Door iemand gouden bergen te beloven, kun je hier als het ware misbruik van maken.

Affiliate marketing trainingen

Iemand gouden bergen beloven is dan ook iets waar veel gebruik van gemaakt wordt. Dit zie je veel bij het verkopen van trainingen op het gebied van affiliate marketing. Mensen zijn op zoek naar manieren om geld te verdienen. Des te meer je belooft, des te sneller iemand geneigd zal zijn om een training aan te schaffen.

Persoonlijk vind ik dit geen juiste manier van verkopen. Daarnaast is het ook helemaal niet noodzakelijk. Je kunt namelijk prima geld verdienen met affiliate marketing, maar geen duizenden euro`s binnen een paar maanden. Het is een kwestie van doorzetten en steeds verder uitbouwen. Dit kost nu eenmaal tijd. 

Slecht imago

Door iemand gouden bergen te beloven, hetgeen in de praktijk bijna altijd tegenvalt, zorgt ook voor een enigszins slecht imago voor affiliate marketing.

Veel mensen beginnen hiermee na het volgen van een training en stoppen er vervolgens snel weer mee. Dit omdat de realiteit niet gelijk is aan hetgeen er was verteld.

En dat is echt ontzettend jammer. Je praat namelijk wel over een markt van 17 miljard dollar. Dus om te zeggen dat er met affiliate marketing geen geld te verdienen valt, dat is complete onzin.

Gouden bergen imago

Je dient jezelf er echter wel bewust van te zijn, dat er behoorlijk wat concurrentie bestaat. En deze concurrentie dien jij te verslaan. 

Een training uitkiezen

Er zijn verschillende trainingen op het gebied van affiliate marketing. Hierbij is het verleidelijk om te kiezen voor de training waarbij de mooiste beloften worden gedaan. In mijn opinie draait het echter om de inhoud. Uiteindelijk draait het erom wat jij leert en vooral wat je ermee gaat doen. 

De hangmat op strand in Bali ziet er aantrekkelijk uit. Maar je dient jezelf wel af te vragen of dit wel realistisch is. Zorg dan ook dat je altijd kritisch blijft. 

Gouden bergen affiliate marketing

The affiliate roadmap

Gebasseerd op de huidige stand van zaken
Realistisch en geen valse beloften
Focus op converterende teksten

Training bekijken

AMR

Affiliate Marketing Revolutie

Zeer geschikt voor beginners
Slechts eenmalig 47€
Inspirerend en motiverend

Training bekijken