Geld verdienen op automatische piloot

Wil je geld verdienen op de automatische piloot? Dan kan ik je gaan vertellen, hoe eenvoudig dit is en hoeveel geld je wel niet kunt verdienen. Maar dan zou ik tegen jou liegen. Dus dat doe ik  niet.

Frustratie door valse beloften

Iemand die jou belooft, dat je geld kunt verdienen op de automatische piloot, die liegt. Deze persoon probeert jou wat te verkopen. Waarschijnlijk een dure training of cursus. Na het volgen van de cursus zal je dan enorm teleurgesteld zijn. De beloften die werden gemaakt, blijken dan gewoonweg niet waar.

Het gevolg is dat je gefrustreerd raakt en jezelf bekocht voelt. Dat is enorm zonde. Want vaak is het wel zo, dat wanneer je een training of cursus volgt, dat je dan wel zeker geld kunt gaan verdienen. Alleen vraagt dat om hard werken. Hard werken zal resultaten opleveren. Maar niet van vandaag op morgen. Daar zal best wel wat tijd overheen gaan.

Hoe zit het met de succesverhalen?

Je ziet regelmatig succesverhalen voorbij komen, waarin iemand beweert dat hij of zij enorm veel geld verdient en daar bar weinig voor hoeft te doen. Dan zijn er twee mogelijkheden. 

Of het is gewoon complete onzin wat die persoon verkondigt. Of het is iemand die al lange tijd actief is en inmiddels een soort van online imperium heeft opgebouwd. In een dergelijke situatie is geld verdienen op de automatische piloot namelijk wel degelijk mogelijk.

Hoe zit het met de verschillende methoden van geld verdienen?

De ene methode om geld te verdienen vergt meer tijd en energie dan een andere methode. Wat echter elke manier van geld verdienen gemeen heeft, is dat je eerst hard dient te werken, waarna je later de vruchten gaat plukken. 

Op termijn kan het geld grotendeels op de automatische piloot binnenkomen. Je dient dan wel over doorzettingsvermogen te beschikken om dit ook te gaan realiseren. Veel mensen zijn voor die tijd al lang afgehaakt.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is nog steeds een van de populairste methoden om online geld te verdienen. Doordat er steeds meer mensen zijn, die zich hierop toeleggen, is de concurrentie enorm groot. Daarnaast concurreer je vaak ook nog tegen professionele bedrijven, die eenzelfde product proberen te verkopen.

Even snel een website opzetten, een paar berichten plaatsen en geld verdienen, is er dan ook niet meer bij.

Maar, wanneer je eenmaal een website hebt gebouwd met heel veel goede content en goede posities binnen Google, dan zul je wel geld verdienen op de automatische piloot. 

Dan zal je met een paar uur per week de website gewoonweg kunnen onderhouden, terwijl het geld blijft binnenkomen. Wel is het dan van belang dat je goed blijft monitoren, want er kan altijd een nieuwe website bijkomen, waardoor jij jouw bezoekers ziet dalen.

Affiliate marketing automatische piloot

YouTube

Voor geld verdienen via Youtube geldt eigenlijk hetzelfde, Je dient eerst te zorgen voor veel en goede video`s, voordat er op de automatische piloot geld gaat binnenkomen. Om dit te bereiken dien je ook weer eerst veel tijd te investeren. 

Daarbij heb je ook geen garantie op success. Als je maar hard genoeg en vooral ook lang genoeg probeert, dan is de kans dat je uiteindelijk succes zult hebben en daardoor ook geld gaat verdienen, wel erg groot.

Online verkopen

Door het verkopen via Bol.com kun je ook geld verdienen. Wel dien je hier altijd meer tijd aan te besteden, dan bij bijvoorbeeld affiliate marketing. 

Doordat je de producten door een derde kunt laten versturen of zelfs gebruik kunt maken van dropshipping, valt de tijd die je dient te investeren reuze mee. Naargelang jouw business beter begint te lopen, zal dit ook steeds minder worden.

Niet te snel opgeven

Al het begin is moeilijk. Dat geldt ook voor het opzetten van een online business. Het is dan eeuwig zonde, wanneer je te snel opgeeft. Dan is alles wat je hebt gedaan voor niks geweest. Zorg er dan ook voor dat jij wel die doorzetter bent. Het succes zal echt komen.