Geld gorilla geheimen

Heb je wel eens van Geld gorilla geheimen gehoord? De website van geld gorilla, van Frank Sanders en Alex Hartman is erg breed opgezet met verschillende manieren van geld verdienen. Een onderdeel hiervan zijn de geld gorilla geheimen.

De focus ligt op het online geld verdienen en dat zonder technische kennis  De welkomstvideo die je te zien krijgt nadat je jezelf gratis hebt aangemeld klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het in mijn ogen in principe ook.

Wat zijn Geld Gorilla geheimen?

De online training van geld gorilla geheimen leert je de formule om online geld te gaan verdienen. Hierbij is er geen technische kennis nodig en bovendien ook geen investering. Je kan het zelfs toepassen zonder dat je een eigen website bezit.

Is dit een piramidespel?

Als je de recensies op het internet leest dan zijn er behoorlijk veel mensen die de zeggen dat het een piramide achtige constructie is. Dat is in mijn ogen echter niet terecht.

Ze brengen in mijn ogen hetgeen zij jou leren zelf uitermate goed in de praktijk. Het maken van een digitaal product, zoals een online training of een ebook, deze door zoveel mogelijk mensen te laten promoten. En hiervoor een commissie betalen is iets wat uitgebreid aan bod komt. En dit is precies wat zij zelf ook doen met deze methode.

Echter, de training is er in eerste instantie opgericht om ook een gedeelte te verdienen van de gigantische omzetten die erop het internet rondgaan. En dat deze bedragen gigantisch zijn en nog steeds enorm groeien is geen geheim. En bijna elke onderneming heeft wel een affiliate programma waarbij ze commissies betalen als je een verkoop voor hun realiseert. Dit is in mijn ogen iets totaal anders dan een piramidespel. Dit is gewoon een vorm van internet marketing, waarbij de inzet van video`s en e-mail wordt uitgelegd.

Geld gorilla geheimen ervaringen

Als je de Geld gorilla geheimen ervaringen op het internet terugleest dan zijn deze nogal verschillend. Er zijn zowel positieve als wel negatieve reacties. Het is met niet geverifieerde ervaringen echter altijd een beetje inschatten wat nu  de waarheid is.

Zijn de mensen die positief zijn ook mensen die het zelf echt uitgeprobeerd hebben en ook geld verdienen, of proberen zij gewoonweg het product te promoten.

Aan de andere kant de mensen die negatief zijn, hebben zij ook echt de Geld Gorilla Geheimen aangeschaft? En zijn zij hiermee ook echt actief aan de slag gegaan. Bij de meeste negatieve ervaringen heb ik hierbij mijn twijfels. Deze zijn meer in de trend van; dit kan en bestaan niet en is dus gewoonweg niet waar. Het lijkt erop dat voor een groot gedeelte gewoon een groep mensen zijn die van nature negatief zijn ingesteld.

Geld Gorilla Geheimen

En misschien zit er zelfs wel een stukje jaloezie in, dat zij zoiets nog nooit hebben ondernomen of misschien gewoonweg niet durven.

Ik ben er in ieder geval zeker van dat een groot gedeelte van met name de negatieve ervaringen afkomstig zijn van mensen zonder zelf aan de slag te gaan.

Geld gorilla geheimen oplichting?

In mijn opinie is dit zeker geen oplichting. Het gaat er echter om wat het ermee doet. Geld komt nooit vanzelf, je moet er altijd wel wat voor doen. Dat gaat ook in dit geval op. Ga je aan de slag, maar ga je op de bank voor de tv zitten dan is het weggegooid geld. Dan is het natuurlijk ook niet eerlijk om van oplichting te spreken.

Persoonlijk vind ik wel de slogan dat het gemakkelijk is om 2,950€ per maand te verdienen een beetje misleidend. Dat dit mogelijk is, dat geloof ik wel. Dat dit gemakkelijk is, dat is gewoonweg niet zo. Hier moet je veel tijd en doorzettingsvermogen voor hebben om dit echt te bereiken.

En daar ligt nu ook net de crux. De meeste mensen verwachten binnen korte tijd veel geld te verdienen. En dit valt in het begin gewoonweg tegen.

Met een beetje geluk verdien je wel wat, maar het kan ook zo zijn dat je de eerste maanden helemaal niks verdient. En dan geeft 95% van de mensen het op. En dat is nu juist het punt dat je door moet zetten.

Als je op een gegeven moment geld gaat verdienen, dan houdt dit in dat je methode onder de knie begint te krijgen en dan kan je steeds meer gaan verdienen.

Wel is het zo dat het internet steeds drukker wordt. Elke website is op zoek naar bezoekers. Dus het absoluut niet eenvoudig om een website op te zetten en direct heel veel bezoekers te gaan trekken. Hier komt wel iets meer bij kijken en is niet zo eenvoudig als het wordt voorgesteld.

Wel ben ik van mening als je eenmaal aan de slag gaat dat je steeds meer leert en dat je gaandeweg ook leert om bezoekers naar jouw website te krijgen. Maar het simpelweg online zetten van een paar artikelen en daarmee direct honderden bezoekers per dag te trekken is simpelweg onmogelijk.

Is het baanbrekend?

Nee. In mijn ogen is dit niet zo. Er zijn andere online trainingen te vinden die vergelijkbaar zijn. Bovendien zijn er redelijk wat mensen die actief zijn op dit gebied. De gouden formule waarmee je direct duizenden euro's gaat verdienen bestaat gewoonweg niet.

Zo is er ook de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. De inhoud hiervan is voor een groot gedeelte vergelijkbaar, Hierbij gaat het ook om het verdienen op het internet.

Je moet er mijns inziens wel rekening mee houden dat degene die genoemde trainingen op de markt brengen wel echte experts op dit gebied zijn, Bovendien zijn zij al langere tijd bezig. Dus om hetzelfde succes te behalen zoals zij dat doen zal niet zo eenvoudig zijn. De bedragen die zij verdienen zal je niet zomaar gaan verdienen.

Geld Gorilla geheimen conclusie

Het wordt mooier voorgesteld dan dat het in werkelijkheid is. Dat is gewoon een feit. Oplichting is het echter niet. Er is gewoon geld te verdienen op het internet. En dat kan tegenwoordig echt iedereen. Met doorzettingsvermogen kan je een heel eind komen.

Een stukje aanleg is wel iets wat ontzettend helpt. Maar door er bijvoorbeeld goed op te letten hoe de training van de Geld Gorilla Geheimen wordt gepromoot, kan je bijvoorbeeld al snel leren hoe je producten kunt promoten.

Het is een kwestie van doen, gaandeweg leren en doorzetten. Wat echter wel zo is, indien je eenmaal succes hebt, dan komt er op een gemakkelijke manier geld binnen. En op dat moment hoeft je er ook niet veel meer voor te doen.

Er wordt bovendien een geld terug garantie gegeven door geld gorilla geheimen van 60 dagen. Dus je het altijd 60 dagen de tijd om te bekijken of dit iets voor jou is.