Geld bijverdienen naast je baan

Is jouw inkomen niet hoog genoeg? Waarschijnlijk is dat het geval, aangezien je op de pagina geld bijverdienen naast je baan bent terecht gekomen. 

Maar nu is de grote vraag hoe pak je dat het beste aan? Je wilt geld bijverdienen naast je baan,  maar als je al de gehele dag werkt dan wil je natuurlijk niet nog veel meer uren gaan werken om zodoende wat extra bij te verdienen.

De beproefde methode om geld bij te verdienen naast een baan

Gelukkig bestaan er ook andere methoden. Op deze pagina gaan we dieper in op de methode om met een uurtje per dag leuk bij te verdienen. 

En pak je het serieus en goed aan, dan kan je zelfs op termijn meer verdienen in dat uurtje dan dat je met jouw fulltime baan verdient. 

Er is dan geen sprake meer van geld bijverdienen naast je baan. Je standaard baan is dan jouw bijverdienste geworden.

Waarom bijverdienen helemaal niet moeilijk is

Heel veel mensen zouden wel wat willen bijverdienen. Wat echter maar heel weinig mensen doen is hier actie op ondernemen.

Ze gaan liever tv kijken of iets anders doen. 

En nu kan ik je op dit moment al vertellen, dat eigenlijk actie ondernemen eigenlijk het enige is wat je nodig hebt. Begin en zet door en zo kan je thuis geld verdienen

Dat is alles wat deze methode vereist. Sommige mensen hebben hier niet de discipline voor en laten daardoor een kans liggen. In mijn opinie echt doodzonde.

Extra geld verdienen

Iedereen kan extra geld verdienen

Ook al heb je geen hoge opleiding of geen cursussen gevolgd. Deze methode is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou. Maar je moet wel zelf aan de slag om bij te gaan verdienen.

En dan haken de meeste mensen direct af. Ze willen of durven het gewoonweg niet. Hopelijk ben jij wel een persoon die durft en ook bereid is om aan de slag te gaan.  Zo niet, dan kan je beter stoppen met lezen want dan is dit niet voor jou weggelegd.

Het zou zonde zijn als je dit geld laat liggen. Want bijverdienen naast je baan is echt niet moeilijk.

Waarom wil je extra verdienen?

Er zijn verschillende redenen. Of zelfs heel veel redenen waarom je dat zou willen. Misschien wil je geld bijverdienen naast je baan om te sparen om een grote aankoop zoals een huis of auto te doen.

Maar ook al heb je geen plannen om iets groots te kopen. Wat deze methode jou gaat overleveren is iets wat nog veel meer waarde heeft dan een mooie auto. En dat is vrijheid. In mijn opinie is vrijheid een van de belangrijkste factoren om gelukkig te zijn.

Zelf bepalen wat je doet, waar je wat doen en wanneer je dat doet. Wie spreekt dat nu niet aan? Mij in ieder geval wel. 

De methode die echt werkt

Geld bijverdienen naast een baan doe je via het internet. Waarom? Omdat er alleen al in Nederland miljoenen mensen per dag op het internet actief zijn. Eigenlijk is actief het verkeerd woord. 

Ze surfen wat rond en kopen de nodige spullen. En dat is nu net waar deze methode om draait. Bijna iedereen koopt wel eens iets online. Maar wist je ook dat jij hier geld aan kunt verdienen?

Op bijna alles wat er via het internet wordt verkocht kan jij geld verdienen. En vergeet niet dat dit gewoonweg 24 uur per dag doorgaat. Er zijn voldoende mensen die ook midden in de nacht aan het online shoppen zijn. En dan spreek ik uit ervaring.

Dus zelfs als je zelf slaapt, kan je gewoon nog je geld verdienen op het internet.

Ik hoef je denk ik niet verder uit te leggen hoe cool dat is. In de ochtend wakker worden en dan zien dat je, gewoon terwijl je lag te slapen, geld aan het verdienen was.

Of misschien zat je wel lekker op een terras of in een restaurant. 

Geld verdienen

Van alle manieren van geld bijverdienen naast je baan is dit in mijn opinie de leukste manier om extra geld te verdienen. Dat ben je toch met mij eens?

Wat heb je nodig om geld te verdien op het internet

Je hebt eigenlijk niks nodig wat je nu al niet hebt. Een internetverbinding en een computer of laptop heeft iedereen tegenwoordig. En dat is alles wat je nodig hebt om te gaan bijverdienen. 

Of eigenlijk kunnen we wel gewoon spreken van verdienen. Want je kunt echt veel meer verdienen dan alleen wat bijverdienen. Snel geld verdienen is het niet. Je dient er wel de nodige tijd in te investeren voordat je daadwerkelijk serieus geld gaat verdienen. Maar dan....

Hoe werkt online geld verdienen

Dit is veel simpeler dan je denkt. Om online geld te verdienen heb je geen webshop of producten of wat dan ook nodig. Je maakt gewoon gebruik van de diensten en producten van anderen.

Dus je hoeft geen producten in te kopen of te versturen, betalingen te innen en dergelijke. Daar heb heb je gewoon niks mee van doen. Je kunt wel zeggen dat deze manier van geld bijverdienen naast je baan de leukste en makkelijkste manier is om passief een inkomen te verdienen

Promoten van producten en diensten

Door het promoten van producten en diensten ontvang je een vergoeding. Voor alles wat er via jou wordt verkocht krijg je een gedeelte van de verkoopprijs. Dit heet affiliate marketing.

Ik zal je vertellen hoe affiliate marketing werk. En dat is eigenlijk heel erg simpel. 

Jij verwijst via een website of zelfs via een social media pagina bezoekers naar een verkopende website. Gaat die bezoeker vervolgens over tot een aankoop, dan krijg jij hiervoor een commissie.

Het idee is natuurlijk dat jij eerst bezoekers op jouw website krijgt. Deze bezoekers krijg je via Google. En het mooie hiervan is; dit kost je helemaal niks!. 

Bouw je een goede website, dan zal je vanzelf hoog in Google terecht komen. Als mensen vervolgens klikken op jouw link in Google, dan heb je een gratis bezoeker.

Geld bijverdienen naast je baan nieuwe werkplek

Wat voor producten kan je nu promoten?

Je zou eigenlijk beter kunnen vragen; welke producten niet? Zo kan je alle producten op Bol verkopen, door deze te promoten op jouw website. Er is bijna geen website die geen affiliate programma heeft. Wereldwijd worden er miljarden verdiend via deze methode.

Het doorsturen van een bezoeker doe je via een zogenoemde affiliate link. Dit is een link die je op jouw website op een stukje tekst of foto plaatst. Als hier iemand op klikt, dan wordt de persoon doorverwezen. Daar merkt deze persoon overigens niks van.

Dan is het bovendien niet noodzakelijk dat de persoon direct iets koopt. Er wordt hiervoor een cookie geplaatst. Wil de potentiële koper nog even nadenken en komt deze vervolgens naar een week weer terug, dan ontvang je alsnog jouw commissie.

Dit is in een notendop hoe het werkt. Ik kan me voorstellen dat dit allemaal erg abstract klinkt. Dat is het echter zeer zeker niet.

Er zijn voldoende goede online video trainingen beschikbaar die je het allemaal precies stap voor stap uitleggen hoe je dit dient aan te pakken.

Op deze manier wordt bijverdienen naast een baan werkelijkheid. En bovendien is deze methode niet alleen veel leuker dan de standaard bijbaantjes. Je kunt er ook veel meer mee verdienen.

Online producten verkopen

Er zijn voldoende mensen die hier aan begonnen zijn en na verloop van tijd zijn gestopt met werken en zich hier geheel op hebben toegelegd. 

Nu zul je misschien denken, ik zal wel veel geld moeten investeren om aan de slag te gaan. Dat is dus absoluut niet het geval. 

Het enige wat je hoeft te doen is een domeinnaam en een hostingpakket aan te schaffen. Op jaarbasis kost je dat hooguit 15€. En dat geld heb je met 1 commissie al weer terugverdiend.

Een korte samenvatting van deze methode

Als slot nog een korte samenvatting. Met deze methode:

  • Kun je geld verdienen naast je baan.
  • Je hebt geen opleiding, diploma`s of wat dan ook nodig.
  • Een extra inkomen verdienen vanuit huis.
  • Gewoon extra inkomsten genereren, maar ook gewoon heel veel geld per maand verdienen.
  • Alleen werken wanneer het jou uitkomt. Heb je geen zin, dan sla je gewoon een dag over. Op die manier is het mogelijk om extra geld te verdienen naast je fulltime baan.
  • Van alle manieren waarop je geld kunt verdienen is dit de leukste. Wanneer je geld verdient wanneer je slaapt, dat is toch fantastisch?
  • Je hoeft bijna niks te investeren. De investering is echt niet meer dan twee tientjes.