Heb je er weleens over nagedacht om te beginnen met dropshipping? In dat geval is Joshua Kaats de expert die je verder kan helpen.

Joshua Kaats

Wat is dropshipping nu eigenlijk?

Joshua Kaats is een expert op het gebied van dropshipping. Dit is een methode van online verkopen, waarbij je zelf geen voorraad hoeft aan te houden. Je koopt namelijk pas jouw product, op het moment dat je deze verkocht hebt. Hierbij weet je van tevoren hoeveel jij hiervoor dient te betalen en wat het gaat opleveren.

Dit zorgt ervoor dat je exact weet hoeveel je per product gaat verdienen. Doordat jezelf geen voorraad hoeft aan te houden, loop je daarnaast weinig risico. Ook heb je zelf weinig werk te verrichten, want je hoeft uiteindelijk zelf niet fysiek producten te gaan versturen. Op zich is dit dus een erg interessante manier om online te gaan verkopen. Binnen de eCommerce zie je dan ook dat dropshipping enorm gegroeid is in de laatste jaren.

e Commerce dropshipping

Wel is het zo, dat je te maken krijgt met lagere marges. Iedereen kan in principe dezelfde producten op deze manier verkopen, waardoor de concurrentie enorm is.

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats heeft zelf een studie commerciële economie gevolgd. In korte tijd heeft hij een enorme omzet behaald met dropshipping. 

Hoeveel geld verdient hij per maand?

Bij dropshipping dien je goed onderscheid te maken tussen omzet en winst. Doordat de marges over het algemeen niet al te hoog liggen, dien je een behoorlijke omzet te draaien, om ook daadwerkelijk een mooi bedrag over te houden.

Volgens verschillende bronnen ligt zijn omzet tussen de 600.000 en 700.000 euro per maand. Op jaarbasis praat je dan over een bedrag van tussen de 7 en 8,5 miljoen euro. Wel runt hij inmiddels een onderneming, waarbij hij ook medewerkers in dienst heeft, die hij dient te betalen. 

Als je uitgaat van een marge van 20%, dan zou er, voor aftrek van salarissen en dergelijke een bedrag van tussen de 1,4 en 1,7 miljoen euro overblijven.

Hoeveel geld verdient Joshua Kaats

Dit is natuurlijk een ontzettend imponerend bedrag. Dit geeft ook wel direct aan dat Joshua Kaats de aangewezen persoon is om jou alles te leren op het gebied van dropshipping.

Is hij de dropship koning van Nederland?

Op basis van bovenstaande cijfers kun je wel stellen dat Joshua Kaats de dropship koning van Nederland is. Er zullen niet veel ondernemers zijn die meer verdienen op dit vlak. 

Bij dropshipping is het wel zo, dat je continue op zoek dient te gaan naar nieuwe producten. Wanneer een product goed verkoopt, dan kun je er per definitie van uitgaan, dat je te maken gaat krijgen met nieuwe concurrenten. 

Het is dan zaak dat je goed vooruit kunt kijken. Op het moment dat je een goed lopend product verkoopt, dan dien je alvast op zoek te gaan naar een opvolger. Dit is eigenlijk één van de belangrijkste tips die ik je zelf kan geven. Op het moment dat je tevreden bent met de omzet van een bepaalt product en je gaat een beetje achterover leunen, dan zal je de omzet snel zien teruglopen.

Doordat iedereen kan dropshippen, zal je altijd zien dat er bij goedlopende producten nieuwe concurrenten gaan toetreden. Hierbij is de kans groot, dat zij het product goedkoper gaan aanbieden. Daardoor zullen de marges bij goedlopende producten snel dalen.

Dropship academy

De dropship academy leert je alles op het gebied van dropshipping. Deze uitgebreide training zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. 

Inmiddels is er al de dropship academy 5.0. Dit omdat de wereld van dropshipping continue aan verandering onderhevig is. Zo wordt er steeds minder gebruik gemaakt van Aliexpress. 

De vaak aflatende kwaliteit is hiervan een belangrijke oorzaak. Maar ook zijn de inkoopprijzen van Aliexpress behoorlijk gestegen, hetgeen het minder interessant maakt. In de nieuwe versie van de Dropship academy wordt er dan ook uitgebreid ingegaan op andere leveranciers.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen

  • 300 video`s die jou alles leren over dropshipping
  • Twee keer per week een coaching sessie
  • Toegang tot de community
  • Talloze cheat sheets, templates en andere PDF`s, die je direct kunt gebruiken voor het opzetten van jouw business.
  • Het inzetten van diverse kanalen om te verkopen. Naast het platform van Bol.com gebruiken om te verkopen, dien je ook social media niet te vergeten, als zijnde een interessant verkoopkanaal.

Kan je echt veel geld verdienen met dropshipping?

Je kunt zeer zeker veel geld verdienen met dropshipping. Echter, zoals altijd het geval is met een training, het gaat erom wat je ermee gaat doen. Je zal zien dat Joshua Kaats aangeeft dat je in principe met 1 uur per dag jouw business kunt runnen. 

Dit is zeker het geval, maar niet in het eerste jaar. In het begin dien je gewoon veel tijd te investeren.

Je dient al van zaken op te zetten en uit te zoeken, om de business draaiende te krijgen en te laten groeien. Daarnaast zal je bijna zeker ook producten proberen te verkopen, die je gewoon niet of slecht zeer beperkt verkocht krijgt. Dan is het van belang dat je niet direct  gaat opgeven. Het is vooral een kwestie van doen, leren en weer verder gaan. Wat je wel dient te voorkomen, is dat je bepaalde fouten blijft maken. Daarbij zal Joshua Kaats jou zeker helpen.

Joshua Kaats vermogen

Is dit de beste methode om geld te verdienen?

Er zijn tal van manieren om online geld te verdienen. Of dit de beste methode is om geld te verdienen, hangt van jezelf af. 

Met dropshipping kun je een echte onderneming opzetten en ook een omzet gaan realiseren van meerdere miljoenen. Dit vraagt echter wel om de nodige tijd, durf en doorzettingsvermogen. 

Dropshipping is niet zonder risico, omdat je te maken zal krijgen met retouren. Je dient dus over ondernemersbloed te beschikken om succesvol te worden.

Met affiliate marketing zal je geen miljoenen omzet realiseren. Hetzelfde geldt voor het geld verdienen via YouTube of Instagram. Wel loop je met dergelijke methoden minder risico. Daarnaast kun je dit ook beter combineren met een baan of studie.

Uiteindelijk is het doel wat je voor jezelf hebt gesteld, of het opzetten van een dropship business, voor jou de beste methode is om geld te gaan verdienen.

Hoeveel kost de training van Joshua Kaats?

De prijs van de dropship academy is best fors te noemen. Dit is namelijk een bedrag van 2.500€. Wanneer je echt gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, dan vind ik dit persoonlijk een goede investering. 

Dit bedrag zal je met één succesvol product al weer terugverdienen.

Het bedrag is echter geen investering om gewoonweg te doen, om te gaan bekijken of het iets voor jou is.

Het belang van realistische verwachtingen

Het is van groot belang, dat je goed beseft dat het waarschijnlijk niet vanaf dag 1 een groot succes gaat worden. Iedereen die begonnen is met dropshipping zal je hetzelfde vertellen. 

Je zult namelijk altijd wel een paar missers hebben, voordat je een succesvol product hebt gevonden. Hiermee is ook absoluut niks mis. Zolang je er maar voor zorgt, dat je niet direct al jouw beschikbare geld gaat investeren in het eerste de beste product dat je tegenkomt. 

Met andere woorden, spreid jouw geld dat je kunt investeren, zodat je op zoek kunt gaan naar het juiste product. En begin gewoon klein.

Langzaam groeien

Money mastermind

Joshua Kaats is ook aangesloten bij het platform Money Mastermind van Jelline Brands. Door een abbonement bij dit platform af te sluiten, hoef je niet direct het bedrag van 2.500€ te investeren. 

Money Mastermind kost 99€ per maand. Met dit bedrag krijg je toegang tot tal van cursussen en trainingen. 

Wellicht is het verstandig om eerst eens een aantal maanden toegang aan te schaffen tot het platform van Jelline. Op die manier kun  je kennismaken met tal van manieren om online geld te gaan verdienen, zonder dat je in één keer een groot bedrag dient te investeren.

Wat gaat de toekomst brengen?

De laatste tijd heeft dropshipping een beetje een negatief imago gekregen. Dit is met name gekomen door mensen die snel geld willen verdienen en hierbij weinig aandacht schenken aan hetgeen zij verkopen. Dit is absoluut de verkeerde strategie.

Goede kwaliteit producten verkopen tegen een eerlijke prijs, is de sleutel naar succes. Op die manier bouw je een goede naam op en kun je ook steeds eenvoudiger nieuwe producten gaan verkopen. Klanten zullen jou vertrouwen en opnieuw bij jou gaan bestellen.

Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat dropshipping alleen nog maar zal gaan toenemen. Er komt ook een steeds groter aanbod van producten, die je op deze manier kunt verkopen. Voor leveranciers is het namelijk een interessante manier van verkopen. Je hoeft zelf niet actief jouw producten te gaan vermarkten. Dat doen de dropshippers wel voor jou.

Wereldwijd bedraagt de markt voor dropshipping inmiddels meer dan 150 miljard dollar. De verwachting is dat deze markt in 2025 zal zijn gegroeid naar meer dan 550 miljard dollar (Bron: Grandviewresearch) Dit is een gemiddelde groei van 28% per jaar. Het is dan zeker nog niet te laat om hiermee te gaan beginnen.