De affiliate roadmap is een training die je leert om geld te verdienen met affiliate marketing. Deze training onderscheidt zich op twee punten ten opzichte van andere beschikbare trainingen. Realistisch en aangepast op de huidige markt.

Affiliate roadmap

De laatste trends en ontwikkelingen

De wereld van affiliate marketing is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Dingen die een aantal jaren geleden goed werkte, werken nu niet meer. Of tenminste niet zo goed als dat dit het geval was. Daarom is het van belang dat je een training volgt, die de laatste trends en informatie bevat.

Zo is de concurrentie enorm toegenomen. En deze concurrentie wordt alleen maar groter. Dit maakt het steeds lastiger om een goed scorende website op te zetten. Je dient dan ook goed na te denken over hetgeen je wilt gaan doen. Ga je iets doen wat al talloze anderen doen? Dan zal dit niet gaan werken. Dan zal je alleen maar jouw tijd verspillen. De dagen dat het een kwestie was van een website maken en geld verdienen zijn voorbij.

Het belang van goed converterende teksten

Een belangrijk anders aspect, wat uitgebreid aan bod komt, en eigenlijk zelfs wel centraal staat, is het schrijven van goed converterende teksten. Bij het schrijven van teksten dien je te letten op SEO, ervoor zorgen dat jouw berichten vindbaar zijn via Google, maar dat deze teksten ook zorgen voor omzet. De juiste combinatie vinden is de grootste uitdaging.

Daarbij is het schrijven van goed converterende teksten het lastigst. Het schrijven van een tekst die vanuit SEO oogpunt goed is en ook goed gaat ranken binnen Google, is nog relatief eenvoudig.

Daarvoor zijn er een aantal richtlijnen die je dient te volgen en dan kom je al een heel eind. Voor conversie ligt dit allemaal net iets lastiger.

Storytelling

Juist het schrijven van de teksten die ook omzet opleveren is hetgeen waar Danique Bras zich met the affiliate roadmap op richt. 

De weg der geleidelijkheid

De naam The Affiliate Roadmap zegt veel over de inhoud. Het is een weg die je dient af te leggen op weg naar succes. Het is dus niet even een paar uur investeren en je hebt succes. 

Deze manier van geld verdienen via affiliate marketing, snel en simpel, zie je nogal eens voorbij komen bij andere trainingen en cursussen. Als je Danique kwaad wilt krijgen, dan dien je haar training te vergelijken met dergelijke trainingen. Snel geld verdienen via affiliate marketing is niet realistisch.

Wat kan je verwachten?

De training is in eerste instantie opgezet in de vorm van video`s. In totaal zijn er 30 video`s van in totaal 5 uur.

Wel dien je er rekening mee te houden, dat het waarschijnlijk verstandig is, om een video een keertje extra te bekijken, zodat je alle waardevolle informatie goed in je opneemt.

Daarnaast ontvang je ook een aantal werkboeken waar je direct mee aan de slag kunt. Tenslotte is er nog de community waar je terecht kunt met al jouw vragen. 

The affiliate roadmap

Danique is zelf ook actief in deze community om mensen verder te helpen.

Levenslange toegang

Wanneer je de training aanschaft, dan heb je levenslang toegang tot alle materialen en de community. Binnenkort gaat zij ook beginnen met Q&A events. Echter, de training zal dan iets duurder gaan worden. 

Het is dus nu het juiste moment, om nog tegen de huidige prijs te profiteren van de extra`s die in de toekomst zullen komen. Want ook zullen er nieuwe casestudies worden toegevoegd, die uitermate waardevol zijn.

De opbouw van de training

De training is opgebouwd uit verschillende modules. De modules nemen je stap voor stap mee, bij het opbouwen van een succesvolle en met name winstgevende affiliate website. De volgende modules komen aan bod:

  1. Introductie
  2. Een goede en converterende website bouwen
  3. Converterende teksten schrijven 
  4. SEO en geld verdienen via Pinterest
  5. E-mail marketing opzetten
  6. Inzet van SEA om verder te groeien.

Er wordt bij de training aangegeven dat je 3 maanden dient uit te trekken voordat je een succesvolle website hebt draaien. Dit houdt niet in dat je 3 maanden fulltime aan de slag moet. Wel zal je de nodige tijd hiervoor uit dienen te trekken. 

Tussen de 2.000€ en 5.000€ per maand verdienen
> Uitgebreide training op basis van de stand van zaken van vandaag
> Werkboeken om de kennis direct om te zetten in de praktijk
> Geen fictie maar betrouwbaar en realistisch
> Leren van een succuesvol online onderneemster

Training bekijken

Voor wie is deze training geschikt?

Danique is zelf 7 jaar actief op het gebied van online marketing. Zo is zij heel actief via social media. Deze praktijkervaring zorgt ervoor dat de training geschikt is voor een brede doelgroep. 

Of je nu een beginner bent, of je hebt al een affiliate website en je verdient het nodige geld. Ook dan kan zij jou helpen, om ervoor te zorgen dat deze verdiensten verder groeien.

Uit ervaring kan ik zeggen dat het verder laten groeien van verdiensten wellicht het lastigste is. Een paar honderd euro per maand verdienen met een website is eigenlijk vrij eenvoudig. Het is lastiger om deze verdiensten door te laten groeien naar een paar duizend euro per maand. The affiliate roadmap kan jou hierbij helpen.

Wil je slapen rijk worden? Dan is deze training niet geschikt voor jou. Ben je 100% gemotiveerd om jouw geld via het internet te gaan verdienen, dan is deze training wel uitermate geschikt voor jou.